SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNEGA MESTA

Splošni pogoji
 
Nahajate se na spletnem portalu Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani (www.spremenisvet.info).

Avtorska zaščita
 
Vsi podatki, informacije, slike, produkti, ter druga vsebina, ki so na voljo na spletnem portalu www.spremenisvet.info so last Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Kakršno koli spreminjanje, kopiranje, distribuiranje, prikazovanje, prodajanje, prenašanje, objavljanje, licenciranje, uporabljanje za komercialne ali javne namene ter preoblikovanje v izvedene produkte brez predhodne odobritve s strani Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, je prepovedano.

Omejitev odgovornosti
 
Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani se bo po najboljših močeh trudila zagotavljati najbolj točne in ažurne podatke na svojem spletnem mestu, vendar uporabnike opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Iz teh razlogov ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnega mesta, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.
 

Ker na spletnem mestu www.spremenisvet.info obstajajo tudi določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z Fakulteto za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in nad katerimi le-ta nima nadzora, ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.
 

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani vsebino teh spletnih strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
 

Varstvo podatkov
 
Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovala osebne podatke fizičnih oseb, pridobljenih preko spletne strani www.spremenisvet.info v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1 z vsemi spremembami) . Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani po določilih Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1 z vsemi spremembami), ki opredeljuje organizacijske, tehnične postopke in ukrepe s katerimi se varujejo osebni podatki, varuje osebne podatke, preprečuje slučajno ali namerno nepooblaščeno uničenje podatkov ter njihovo nepooblaščeno obdelavo.
 

Uporaba piškotkov (cookies)
 
Spletno mesto www.spremenisvet.info uporablja orodje Google Analytics, ki ga je izdelala družba Google, Inc. (v nadaljevanju Google) in je namenjeno spremljanju in analiziranju obiska tega spletnega mesta. Google Analytics uporablja t.i. piškotke, ki so v obliki besedilnih datotek naloženi na vaš računalnik in spletnemu mestu omogočajo analizo njegove uporabe. Informacije o vašem načinu uporabe tega spletnega mesta bodo skupaj z vašim IP naslovom prenesene in shranjene na Googlovih strežnikih v Združenih državah Amerike.
 

Google bo te informacije uporabljal za ocenjevanje uporabe spletnega mesta www.spremenisvet.info, pripravo poročil o aktivnostih spletnega mesta za lastnike spletnega mesta in za zagotavljanje ostalih storitev povezanih z aktivnostmi spletnega mesta in spletno uporabo. Google te informacije lahko posreduje tudi tretjim osebam, kot je to zakonsko zahtevano oziroma, ko tretje osebe obdelujejo podatke v Googlovem imenu.
 

Google vašega IP naslova ne bo povezoval z nobenimi drugimi podatki, ki jih poseduje. Uporabi piškotkov se lahko izognete s pomočjo posebnih nastavitev v vašem spletnem brskalniku, vendar tovrstne nastavitve lahko onemogočajo pravilno in popolno delovanje spletnega mesta, saj piškotke uporabljamo tudi zato, da vam olajšamo uporabo spletnega mesta.
 

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev.
Ljubljana, 10.1.2012